fbpx

Wild eten bij De Drommedaar

Wild eten in Drenthe

wildweken
21 oktober t/m 18 december

 

 

Het wildseizoen is de tijd van warmere, krachtige en aardse smaken.  Voor de wildliefhebbers hét moment om bij De Drommedaar te genieten van een (h)eerlijk wild menu. Uiteraard met fantastische bijpassende wijnen! Dit menu is uit te breiden met een 5e gang:  een selectie van (inter)nationale kazen. Komt u wild eten in Drenthe? 

Bijzonder uiteten in Emmen, Drenthe

De dagen worden donker, de natuur laat prachtige kleuren zien en culinair Nederland maakt zich op voor deze speciale periode. Zo kun je bijvoorbeeld op de Veluwe genieten van een wildproeverij, maar ook in het bijzondere Drenthe geniet je van een fantastisch wild menu tijdens de wildweek van de Drommedaar.

Het wild seizoen: Wild proeverij in Emmen

Half oktober start traditioneel het wildseizoen, één van de belangrijkste culinaire seizoenen in Nederland en het moment om wild te eten in Drenthe. Het wildseizoen is de tijd van warmere, krachtige en aardse smaken.  Voor de wildliefhebbers hét moment om bij De Drommedaar te genieten van een (h)eerlijk wild menu met bijpassende wijnen! Dit menu is uit te breiden met een 5e gang,  een selectie van (inter)nationale kazen.

 

Het wildmenu serveren wij uitsluitend tijdens de wildweken van .
Reserveren is wenselijk en kan online. Telefonisch reserveren voor wild eten in Drenthe kan ook via 0591-572888.

 

4 – gangen wildmenu    € 62,50

Kaas i.p.v. zoet dessert € 9,50

Kaas als extra gang          € 14,50

4 – gangen compleet*   € 95,-

*diner / wijn & water / koffie & friandises

 

 

Heeft u speciale wensen? Neem contact op en we kijken of we een arrangement op maat kunnen maken. Ook buiten de wildweek kunt u van bijzondere gerechten bij de Drommedaar genieten. Laat u verassen met ons gastronomische verrassingsmenu  of kies voor onze geweldige klassiekers.

Bel ons op 0591-572888 of mail naar reserveringen@drommedaar.nl 

bijzonder wild eten in Drenthe en genieten in Emmen