fbpx

Wildweek De Drommedaar

Wild eten in Drenthe

wildweek
24 t/m 28 november

 

 

Het wildseizoen is de tijd van warmere, krachtige en aardse smaken.  Voor de wildliefhebbers hét moment om bij De Drommedaar te genieten van een (h)eerlijk wild menu. Uiteraard met fantastische bijpassende wijnen! Dit menu is uit te breiden met een 5e gang:  een selectie van (inter)nationale kazen. Komt u wild eten in Drenthe? 

Bijzonder uiteten in Emmen, Drenthe

De dagen worden donker, de natuur laat prachtige kleuren zien en culinair Nederland maakt zich op voor deze speciale periode. Zo kun je bijvoorbeeld op de Veluwe genieten van een wildproeverij, maar ook in het bijzondere Drenthe geniet je van een fantastisch wild menu tijdens de wildweek van de Drommedaar.

Het wild seizoen: Wild proeverij in Emmen

Half oktober start traditioneel het wildseizoen, één van de belangrijkste culinaire seizoenen in Nederland en het moment om wild te eten in Drenthe. Het wildseizoen is de tijd van warmere, krachtige en aardse smaken.  Voor de wildliefhebbers hét moment om bij De Drommedaar te genieten van een (h)eerlijk wild menu met bijpassende wijnen! Dit menu is uit te breiden met een 5e gang,  een selectie van (inter)nationale kazen.

 

Het wildmenu serveren wij uitsluitend in onze wildweek van 24 t/m 28 november.
Reserveren is wenselijk en kan online. Telefonisch reserveren voor wild eten in Drenthe kan ook via 0591-572888. Vanwege de corona maatregelen starten we uiterlijk om 18.00 met het menu.

 

Wildmenu

Geniet van een ware wildproeverij in Emmen bij de Drommedaar met het volgende menu: 

 

amuses

*

wild zwijn – paprika – spitskool –gewürztraminer

*

konijn – ganzenlever –mais – sjalotjes

*

haas – gerookte knoflook – aardappel – knolselderij – pastinaak

*

citrus – witte grapefruit – hangop – yuzu – witte chocolade

 

 

4 – gangen wildmenu    € 55,-

Kaas i.p.v. zoet dessert € 7,50

Kaas als extra gang          € 12,50

4 – gangen compleet*   € 89,50

*diner / wijn & water / koffie & friandises

 

 

Heeft u speciale wensen? Neem contact op en we kijken of we een arrangement op maat kunnen maken. Ook buiten de wildweek kunt u van bijzondere gerechten bij de Drommedaar genieten. Laat u verassen met ons gastronomische verassingsmenu, ga voor geweldige klassiekers, of boek één van onze arrangementen.

Bel ons op 0591-572888 of mail naar reserveringen@drommedaar.nl 

bijzonder wild eten in Drenthe en genieten in Emmen