fbpx

Vieren & ontmoeten

Het pand, de tuin en de omgeving van De Drommedaar zijn de basis voor een feest in een sfeervolle ambiance. De locatie en onze kwaliteitskeuken zijn perfecte ingrediënten voor een exclusief feest. En het aangrenzende park biedt ook unieke mogelijkheden.

Kortom De Drommedaar is de perfecte plek voor feesten en partijen

Trouwen

Een markante villa in het centrum van Emmen, een prachtige binnentuin en aangrenzend een prachtig groen stadspark. Een prachtige en romantische plek voor uw trouwfeest.

De Drommedaar biedt veel mogelijkheden. De Grote Kerk of Sint Pancratiuskerk en het trouwpaviljoen van de gemeente Emmen liggen op nog geen 5 minuten loopafstand van De Drommedaar.

Graag bespreken we met u de mogelijkheden voor de mooiste dag van uw leven bij De Drommedaar in een persoonlijk gesprek.

Receptie, verjaardag of jubileum

Een verjaardag of jubileum vieren? Geeft u een receptie? Natuurlijk kan dat bij de Drommedaar. We hebben verschillende plekken binnen en buiten voor kleinere en grotere gezelschappen. Zo kunt u uw feestvieren zoals u dat wil. En natuurlijk geeft onze keukenbrigade er een gastronomische invulling op maat aan.

Familiedag

Het Rensenpark is een geweldige plek voor uw familiedag. En dan is De Drommedaar dè locatie als uitvalsbasis. In het park zijn er diverse activiteiten en musea om te bezichtigen. Wij werken samen met een organisatiebureau waarmee we diverse buitenactiviteiten voor u kunnen organiseren. U heeft een geweldige dag en we sluiten af met een diner of heerlijke barbecue op onze OFYR.

De Drommedaar: lekker uiteten in Emmen

Wilt u reserveren? Bel ons op 0591-572888 of mail naar reserveringen@drommedaar.nl. 

Ook voor speciale wensen maken wij graag een arrangement op maat.