fbpx

Zaalhuur in Emmen

Vergaderen en zaalhuur in Emmen

De Drommedaar is een unieke locatie voor vergaderen in Emmen. Midden in het centrum van Emmen gelegen en direct grenzend aan het Rensenpark. Het Rensenpark is de voormalige dierentuin van Emmen. Een prachtige plek om te vergaderen, een productpresentatie te organiseren of een “heisessie” te beleggen.

De Drommedaar beschikt over 2 aangename en rustieke vergaderruimtes. Proeflokaal Rieks heeft ruimte tot 12 personen en de Aleidkamer biedt plaats aan maximaal 30 personen. Dit is mogelijk in diverse opstellingen. Mocht u een bijeenkomst organiseren voor een grotere groep dan is dat mogelijk. We kunnen onze restaurantzaal gebruiken en we werken samen met de Grote Kerk in Emmen, gelegen tegenover De Drommedaar. Kortom genoeg mogelijkheden om te vergaderen in Emmen.

Arrangementen en tarieven

Bij de aankomst van uw gasten serveren we koffie, thee en verschillende soorten friandises en lekkernijen. Gedurende de ochtend en de middag staan kannen koffie, thee en karaffen water voor u klaar.

Dagdelen en en zaalhuur

  • Ochtend vergadering à € 11,50 per persoon tot 12.30 uur
  • Middag vergadering à € 11,50 per persoon tot 17.30 uur
  • Ochtend en middag vergadering à € 19,50 per persoon tot 17.30 uur
  • Zaalhuur voor Proeflokaal Rieks  en de Aleid Kamer € 75,00 per dagdeel

Inclusief tijdens uw bijeenkomst
In de zaal treft U de gewenste opstelling aan (u-vorm-, theater-, carré of cabaretopstelling). Natuurlijk kunt u op aanvraag gebruik maken van een flip-over en stiften.

Al onze vergaderruimtes zijn voorzien van WiFi.

Extra
Onze beamer is uiteraard beschikbaar voor u. Deze is te huur met scherm voor € 52,50 per dag.

Reserveren?
Neem contact met ons op voor een reservering of een arrangement op maat. Wij helpen u graag! Bel 0591-572888 of stuur een mail naar info@drommedaar.nl.