fbpx

Vergaderen

Wie wil vergaderen, moet bij De Drommedaar zijn. We beschikken over een unieke vergaderlocatie waar alle belangrijke onderdelen aanwezig zijn voor een succesvolle bijeenkomst. Zo is De Drommedaar gelegen aan het Rensenpark, de voormalige dierentuin van Emmen; een uitermate geschikte plek voor inspiratie.

De Drommedaar beschikt over twee aangename en rustieke vergaderruimtes. Proeflokaal Rieks heeft ruimte tot twaalf personen en de Aleidkamer biedt plaats aan maximaal dertig personen. Mocht u een bijeenkomst organiseren voor een grotere groep (bijvoorbeeld een presentatie) dan is dat ook mogelijk. We kunnen onze restaurantzaal gebruiken en we werken samen met de Grote Kerk in Emmen, gelegen tegenover De Drommedaar.

Arrangementen en tarieven
Maak het vooral aan ons bekend als u bepaalde wensen hebt voor uw vergadering. Zo kunnen bij aankomst van uw gasten koffie, thee, frisdranken en verschillende soorten friandises en lekkernijen serveren. Gedurende de ochtend en de middag staan kannen koffie, thee en karaffen met gekoeld water voor u klaar.

Dagdelen en zaalhuur

  • Ochtendvergadering à € 11,50 per persoon tot 12.30 uur
  • Middagvergadering à € 11,50 per persoon tot 17.30 uur
  • Ochtend- en middagvergadering à € 19,50 per persoon tot 17.30 uur
  • Zaalhuur voor Proeflokaal Rieks en de Aleid Kamer € 75,00 per dagdeel

Al onze vergaderruimtes zijn voorzien van WiFi, waar u vrij gebruik van kunt maken. Natuurlijk kunt u op aanvraag gebruik maken van een flip-over en stiften.

Onze beamer is ook beschikbaar voor u. Deze is te huur met scherm voor € 52,50 per dag.

Reserveren?
Neem contact met ons op voor een reservering of een arrangement op maat. Wij helpen u graag! Bel 0591-572888 of stuur een mail naar reserveren@drommedaar.nl.