fbpx

Vacatures

Vacaturechef-kok

Wil jij de sterren van hemel koken bij een van de leukste restaurants van Emmen? Solliciteer dan op deze functie. Wij zoeken een chef-kok die ons team komt versterken. Wij zijn een jong en dynamisch restaurant in ontwikkeling. Onze ambitie? Wij willen bij de gastronomische top van Drenthe horen. De vermelding in de Michelingids sinds maart 2021 is voor ons een eerste belangrijke stap. Er heerst een fijne en ongedwongen sfeer tussen alle collega´s en dat straalt uit naar onze gasten!

Vacature zelfstandig chef-kok

Vacature gastheer of gastvrouw

Wil jij werken bij een van de leukste restaurants van Emmen en ben jij gek op wijn en de gastronomische keuken? Solliciteer dan naar deze parttime vacature!

Als gastvrouw of gastheer ben je het visitekaartje van het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor het aannemen van reserveringen, het ontvangen en placeren van onze gasten, de bediening van onze gasten en je zorgt natuurlijk voor een goed afscheid aan het einde van het service. Je werkt hierin nauw samen met oproepkrachten en natuurlijk onze sommelier Robert die het restaurant aanstuurt. Ervaring en kennis zijn mooi meegenomen maar geen absolute must. Wel vinden we het belangrijk dat je weet van aanpakken, een gezonde dosis humor hebt en gastvrij en behulpzaam bent. Wij leren je genoeg “on the job” zodat jij onze gasten optimaal kan bedienen. En uiteraard ben je flexibel en werken in het weekend en in de avonduren vind jij geen probleem!

Vacature gastvrouw of gastheer