fbpx

Vacature chef-kok

Wil jij de sterren van hemel koken bij een van de leukste en beste restaurants van Emmen? Solliciteer dan op deze functie. Wij zoeken een chef-kok die ons team komt versterken. Wij zijn een jong en dynamisch restaurant in ontwikkeling. Onze ambitie? Wij willen bij de gastronomische top van Drenthe horen. De vermelding in de Michelingids sinds maart 2021 is voor ons een eerste belangrijke stap. Er heerst een fijne en ongedwongen sfeer tussen alle collega´s en dat straalt uit naar onze gasten!

Jij houd van goed en eerlijk eten. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten, het liefste uit onze streek en uit het seizoen. Deze smaken proef je terug in jouw verrassende gerechten. De gerechten en recepturen? Die ontwikkel jij in stijl van De Drommedaar. Jij versterkt het team fulltime, waarbij de focus overdag ligt op de mise & place en in de avonduren natuurlijk het service. De lunch is beperkt. Het rooster maken we samen, we respecteren eenieders privé leven en in overleg is veel mogelijk.

Je bent stressbestendig, accuraat, assertief op het goede moment en bovenal gastgericht. Je hebt een afgeronde opleiding Zelfstandig Werkend Kok. Én, je hebt zin en ambitie om mee te bouwen aan onze droom!

Werkzaamheden:

  • Een gedegen mise&place zodat we het service goed uitgerust ingaan
  • Het bereiden van gerechten aan de warme of koude kant
  • Aansturing keuken brigade’
  • planning werkroosters
  • Inkoop en kostprijs calculatie
  • Controle van de voorraden zodat we niet misgrijpen
  • Hygiëne staat hoog in het vaandel, samen maken we schoon en houden we de keuken strak
  • Input voor nieuwe gerechten, als team werken we samen aan nieuwe gerechten en menu’s.

Soort dienstverband: Fulltime

Salaris: passende beloning op basis van kennis en ervaring, waarbij de horeca CAO de basis is, daarop bouwen we verder, deze is dus niet leidend.

Soort dienstverband: Fulltime, Onbepaalde tijd

Salaris: Vanaf €3.000,00 per maand.

Solliciteren? Stuur je CV naar wouter@drommedaar.nl of bel me op 06-31383554