fbpx

De Drommedaar thuis

De Drommedaar @home
Thuis kan je gewoon genieten! Ga daarom gezellig thuis uit eten met De Drommedaar @home. We hebben een 3-gangen “make-away” menu en selectie van onze klassiekers op het menu staan. We leveren het menu voorbereid maar koud als bouwpakket, met een paar simpele handelingen heb je de gerechten in een handomdraai op tafel staan. Natuurlijk zorgen wij voor een goede instructie! Onze sommelier Robert heeft voor alle gerechten een bijpassend wijnadvies gemaakt.

 menu

Op onze “thuis” kaart hebben we  een aantal klassiekers staan, een aantal losse gerechten en een 3-gangen keuzemenu. Bekijk onze kaart voor het actuele aanbod.

<Bekijk hier het 3-gangen menu>

bestellen
Bestellen kan eenvoudig via onze website tot 15 uur ’s middags op de dag dat je de gerechten wil hebben. Omdat we werken met dagverse producten is de voorraad beperkt. Bestel je de dag ervoor, dan weet je ook zeker dat alle gerechten voorradig zijn want we kopen dan speciaal voor jou in!

bezorgen & afhalen
We zijn geopend op donderdag t/m zondag. Op deze dagen kan je de gerechten afhalen of laten bezorgen. We bezorgen in de gemeenten Emmen, Coevorden en Borger-Odoorn. We leveren natuurlijk via de protocollen van het RIVM. Wel zo veilig! De gerechten kan je afhalen tussen 15:00 en 18:00 uur. Op deze tijden bezorgen we ook. Klik op de pop-up rechtsonder om te bestellen.