fbpx

Sunday Roast

Samen eten is samen delen. Daar is de Sunday Roast voor bedoeld. Zondag is de dag dat je samen bent met je gezin, familie en vrienden. Gezelligheid, lekker borrelen en eten in het centrum van Emmen.

Traditioneel werd in Engeland de biefstuk geroosterd in de nog warme ovens waarin op zondag geen brood werd gebakken. Vandaar de naam Sunday Roast. Bij de Drommedaar hebben we een moderne variant. Onze koks maken een heerlijk menu waarin delen centraal staat!

We beginnen de Sunday Roast met een proeverij: een plank gevuld met kleine hapjes, brood en diverse dipjes. Gevolgd door een lekker stuk vlees, gevogelte of vis. Geserveerd met groenten, salade en verse friet. En natuurlijk mag een toetje op zondag niet ontbreken!

Terwijl je gezellig met elkaar zit te genieten van een hapje, een drankje en een goed gesprek kunnen de kinderen lekker spelen. Bij mooi weer kun je lekker in onze binnentuin zitten en bij slecht weer binnen. Voor de kinderen zijn er diverse spellen, boeken en kleurplaten aanwezig voor het vermaak. De kinderen eten uiteraard gewoon lekker met jullie mee aan tafel zoals het hoort.

Iedere zondag kun je vanaf 13 uur genieten van de Sunday Roast. Voor volwassenen kost de Sunday Roast € 29,50 p.p. Kids van 5 tot en met 12 jaar eten mee voor halve prijzen. De kleinsten happen gratis mee.

Reserveer je tafel door ons te bellen via 0591-572888 of via onze reserveringspagina. Graag tot snel!