fbpx

Restaurant

Heerlijk eten en drinken

Het restaurant is de plek waar vrienden, familie of relaties elkaar treffen voor een smaakbeleving met uitzicht op onze sfeervolle binnentuin. Chefkok Jeroen Vink kookt met zijn witte brigade volgens de lijn van de Dutch Cuisine. Dat staat voor louter duurzame en verse ingrediënten uit het seizoen, en waar mogelijk uit de regio. Alles geserveerd in een stijlvol maar toch ongedwongen interieur door een enthousiast team.

 

De binnentuin

Hoewel De Drommedaar midden in het centrum ligt, is de binnentuin een groene oase van rust in het stadshart, grenzend aan het Rensenpark. In de zomermaanden een prachtig verlengstuk van onze brasserie en restaurant, maar ook een prachtige plek voor recepties en partijen!

De Aleid kamer

De Aleid kamer is vernoemd naar mevrouw Aleid Rensen diet zoveel heeft betekend voor het Noorder Dierenpark en Emmen. Deze kamer is geschikt voor vergaderingen, wijnproeverijen, kleine borrels en private dinners tot maximaal 24 personen. De Aleid kamer kijkt uit op een afgesloten gedeelte van de binnentuin, beschikt over een eigen entree en daarmee is discretie verzekerd.

Proeflokaal Rieks

Proeflokaal Rieks is vernoemd naar Rieks Jeuring, een markante Emmenaar die vele jaren de scepter heeft gezwaaid over De Drommedaar. Proeflokaal Rieks is geschikt voor vergaderingen, wijnproeverijen, kleine borrels en private dinners tot 20 personen. Proeflokaal Rieks kijkt uit op de entree van het Rensenpark en beschikt indien gewenst over een eigen entree.