fbpx

Over ons

Kwaliteit en gastvrijheid, daar draait het allemaal om in ons restaurant. Dat voelt u direct al als u binnenkomt. En heel belangrijk: dat proeft u ook. We bereiden al onze gerechten met aandacht, passie en liefde. Met respect voor het product en het seizoen. Altijd vers uiteraard. En als het even kan, werken we met streekproducten. Kwaliteit uit Drenthe, daar zijn we trots op.

 

de Drommedaar: restaurant én wijnbar

Bent u een wijnliefhebber? Dat komt goed uit! Laat u verrassen door ons mooie wijnaanbod. We proberen iedere keer de best mogelijke combinatie tussen eten en drinken te serveren. Altijd een uitdaging, maar ook het allermooiste aspect van ons vak. Bij iedere gang een andere mooie wijn. Wilt u wat minder uitgebreid tafelen? Geen probleem. En een lekkere witte wijn bij de lunch kan natuurlijk altijd. En uiteraard hebben we altijd de lekkerste biertjes op de tap.

Het restaurant in Emmen met eervolle onderscheiding van Michelin

De Drommedaar is dé plek in Emmen voor de liefhebber van een goede lunch, borrel en diner. En altijd in een gezellige sfeer. Binnen in ons sfeervolle restaurant. En bij mooi weer kunt u buiten eten op ons nieuwe terras. In maart 2021 hebben we een onderscheiding en een eervolle vermelding gekregen van Michelin. Daar zijn we erg trots op. Een vermelding in de prestigieuze horecagids is een droom voor ieder restaurant.

Aan de rand van het stadspark van Emmen

U vindt ons in het centrum van Emmen aan de rand van het stadspark. Een bijzondere plek naast de ingang van het oude Dierenpark. Een plek met veel mooie herinneringen. Ook voor mij. In het toenmalige restaurant werd ergens in de jaren ‘90 mijn liefde voor het horeca vak aangewakkerd. Dat we nu dit prachtige restaurant hebben in datzelfde pand, maakt het voor mij extra bijzonder.

Tot snel bij De Drommedaar!

Wouter van Liere

 

De gezichten achter de Drommedaar

  • Wouter van Liere

    Patron Cuisinier