fbpx

Ons menu

À LA CARTE

VOORGERECHTEN
gamba | rode peper | venkel | curry | zwarte knoflook € 16
bisque (klein) | gamba | witvis | toast & rouille € 17
steak tartare (100gr) | pommes pailles | gerookte mayonaise  | kappertjes € 16
biet | buratta | kappertjes | noten & zaden | sinaasappel € 15
gemarineerde zalm | mierikswortel | biet | citrus | rijst € 16
carpaccio | parmezaan | mayonaise van eekhoorntjesbrood | eendenlever € 17

HOOFD
bisque (groot) | gamba | witvis | toast & rouille € 26
ribeye 250 gr. | bearnaise | biet | sla | frietjes | huisgemaakte mayonaise € 32
snoekbaars | beurre blanc van wortel | zuurkool | sla | frietjes | huisgemaakte mayonaise € 27
gnocchi | saus mornay | truffel | bloemkool | amandel | crumble € 25
steak tartare (200 gr) | pommes pailles | gerookte mayonaise  | kappertjes € 28

NA
cognacmousse | vijgenijs | walnootkaramel € 13
dessert van het menu € 13
3 soorten kaas | chutney | kletzenbrood € 14
5 soorten kaas | chutney | kletzenbrood € 19

 SIDES
verse frieten met huisgemaakte mayonaise € 5
rijkelijk gevulde groene salade € 5
gebakken eendenlever € 8

WISSELMENU WEEK 50 & 51

Elke 2 weken maakt Wouter een nieuw menu met producten uit het seizoen. Vers en waar mogelijk uit eigen streek


MENU  

VOOR
gerookte heilbot | mosterdvinaigrette | gember | droge worst | hangop

1e TUSSEN
kabeljauw | bisque van langoustine | ravioli van langoustine | rouille

2e TUSSEN
bloemkool | beurre noisette | Pierre Robert | walnoot

3e TUSSEN
krokante zwezerik | kalfsjus | yuzu | paddenstoelen

HOOFD
kalfswang | geroosterde wortel | aardpeer | champignon | gebrande prei

DESSERT
bloedsinaasappel | limoen | yoghurt | grapefruit

We kunnen een vegetarische variant van het menu voor u maken.

2-gangen (alleen lunch) € 35,-

3-gangen € 47,50

4-gangen € 57,50

5-gangen € 67,50

6-gangen € 77,50

Kaas ipv zoet dessert € 9,50

Kaas als extra gang € 14,50