fbpx

zondag 3 juli: Lazy Sunday Fruits de Mer

Op zondag 3 juli is het weer zover, het jaarlijkse Fruits de Mer feestje in Emmen. Ook dit jaar is het weer smullen van verse oesters, kreeft en nog meer schaal- en schelpdieren.We serveren de fruits de mer natuurlijk in onze binnentuin. Mocht het weer wat minder mooi zijn dit jaar dan is dat geen probleem. We verkassen dan naar binnen want ook daar is het gezellig!

Dit jaar doen we het net iets anders bij De Drommedaar. We starten deze Lazy Sunday om 16.00 met onze fruits de mer. Natuurlijk beginnen we met een heerlijk bruisend aperitief. Daarna serveren we de fruits de mer op traditionele wijze. Schalen opgemaakt met een overvloed aan kokkels, garnalen, krab, kreeft, scheermessen en nog veel meer. Voor de liefhebber hebben we verrassende en bijpassende wijnen. De middag sluiten we af met koffie en friandises.

Gezellig genieten met uw kinderen? Dat kan, er is speelruimte in onze binnentuin en voor de kleintjes hebben we ook een kindermenu met een gebakken visje en frietjes.

Volwassenen: € 65,- p.p.
Kinderen: € 12,50 p.p.

Let op, het aantal plaatsen voor deze Lazy Sunday fruits de mer is beperkt en deelname is uitsluitend op basis van reservering. Reserveren kan via onze website, telefonisch op 0591-572888 of via de mail: reserveringen@drommedaar.nl