fbpx

Zakelijke kerstborrels en diners

Het is november en dat betekend dat kerst met rasse schreden dichterbij komt! Tijd om wat leuks te plannen voor de feestdagen met uw team of relaties. Tijd voor de kerstborrel of kerstdiner.

Bedanken van het team
Het jaar is bijna voorbij, tijd om het team te bedanken voor hun inzet en een succesvol jaar af te sluiten. Door hen een gezellige borrel aan te bieden, laat je blijken dat je waardeert wat zij voor de zaak doen. Vergeet vooral niet de bedankspeech in te plannen. En je hebt gelijk een mooi moment om het kerstpakket uit te delen. Veel persoonlijker dan het af te geven aan hun bureau.

Teambuilding
Dag in dag uit werk je samen met je collega’s en ben je met zijn allen voor hetzelfde belang aan het werk. Je weet van jouw naaste collega’s exact wat hun werkwijze is en hoe je ze het beste kan benaderen. Hoe leuk zou het zijn als je ze eens op een andere manier leert kennen. Zonder computerschermen ertussen. Gezellig, in een relaxte sfeer, kan je het ook eens over iets anders hebben dan de lopende projecten.

Realtie event
Een kerstborrel of een kerstdiner is een goed moment om het jaar af te sluiten met je relaties. Een blijk van waardering is altijd fijn en tijdens een borrel of diner kan je de relatie goed versterken. Bijkomend voordeel is dat je ook een netwerkgelegenheid creëert voor je relaties.

De Drommedaar is daarvoor het perfecte adres!adres. Bezorg je medewerkers en relaties een onvergetelijke bijeenkomst met een winterse sfeer. Speciaal voor deze dagen hebben wij diverse arrangementen voor een borrel, diner, of een wijnproeverij. In overleg met u stellen wij het perfecte arrangement samen. Om uw evenement helemaal onvergetelijk te maken kunnen we natuurlijk gebruik maken van diverse locaties in het Rensenpark. Wat dacht u van een aperitief in de naastgelegen kunstgalerie “Bij Leth”, kunstenaar Ingo Leth verteld met plezier over de exposities en zijn eigen werken.