Wildweken
Op zaterdag 2 november starten de wild weken bij restaurant De Drommedaar. De herfst is één van de mooiste culinaire seizoenen, er is genoeg Hollands wild voorradig en mede daarom een geweldige inspiratiebron voor chef-kok Dennis Mulder en zijn team. Proef het seizoen en geniet tijdens de wildweken van de lekkerste wildgerechten!
We starten 2 november met een proeverij. In een sfeervolle ambiance passeren mooie wildgerechten en bijzondere wijnen de revu. We serveren een 6-gangen wildmenu en natuurlijk heeft Robert Warmolts een bijpassend wijnarrangement voor de perfecte wijn-spijscombinaties geselecteerd. Ook aan liefhebbers van een gangbaarder stukje vlees of vegetariërs is gedacht.
Alvast een voorproefje van de smaken van het menu:
hooi – fazant – rillette – zuurkool – bacon
ravioli – konijn – topinamboer – truffel
hazenrug – pompoen – witlof
schieteend – vossenbessen – pastinaak
hert- rode kool – zoethout
bloedsinaasappel – chocola – tonkaboon
Voor dit wildmenu rekenen we € 75,- per persoon exclusief de drankjes. Reserveren kan eenvoudig via de knop rechts onderin het scherm of een belletje naar: 0591-572888. graag tot 2 november!