fbpx

Vier Pasen met De Drommedaar @home

Pasen vier je met De Drommedaar @home

Dit jaar vieren we Pasen met zijn allen anders dan anders. Want door het corona virus zijn we gedwongen om thuis te blijven. Daarom hebben we goed nieuws. Het Paasmenu voor thuis van De Drommedaar. Gezellig, lekker en wel zo veilig.

We hebben een 4-gangen “thuismenu” voor jullie samengesteld. Omdat we alles al hebben voorbereid hoef je maar heel even in de keuken te staan om de gerechten “af” te maken zoals we dat in de horeca zo mooi zeggen. Het enige dat je moet doen is de gerechten op warmen en je kan de gerechten zo mooi presenteren op een bord als je zelf wilt. Je bent dus chef van De Drommedaar in eigen keuken!
Per gang hebben we ook een wijnsuggestie, deze wijnen zijn per fles te bestellen.

Paasmenu De Drommedaar

 Amuse

voorgerecht
tataki van tonijn / pittige bulgur / radijs /  crème van wasabi
wijntip: Pinot Grigio Stoneleigh € 13,50 per fles

tussengerecht
aspergesoep / witte en groene asperge
wijntip: Marina Gewurztraminer € 12,50 per fles

hoofdgerecht
zachtgegaarde lamsnek / raapsteel-aardappelpuree / artisjok /  kerriecroutons / lamsjus
wijntip: Kanonkop Kadette Pinotage € 16,00 per fles

dessert
advocaat /  chocolade /  hangop / gembercake
wijntip: Moscatel de Setubal Bacalhoa € 14,00 per fles

prijs € 39,50 p.p.

Extra’s:

ons overheerlijke brood met miso boter € 3,50
huis gemarineerde zalm voor bij de aspergesoep p.p. € 3,50
4  AAA asperges voor bij het hoofdgerecht p.p. € 7,50

Levering & Afhalen:
Wij leveren het thuismenu uit op zaterdag 11 en zondag 12 april. We leveren tussen 12.00 en 16.00 het menu bij je af. Wil je het liever afhalen? Dat kan. Op zaterdag 11 april is dat mogelijk tussen 11.00 en 16.00 uur. Betalen kan middels een betaalverzoek, voor jouw en onze veiligheid accepteren we lever geen contante betalingen.

Reserveren Paasmenu:
Tot uiterlijk vrijdag 10 april 12.00 uur kan je het Paasmenu voor thuis reserveren. Later bestellen kan, maar we kunnen dan niet meer garanderen dat we genoeg menu’s voorradig hebben. We leveren op 1e en 2e Paasdag alleen ons Paasmenu.

Bestellen kan via een telefoontje naar 0591-572888 of stuur een mail naar reserveringen@drommedaar.nl. Wij zullen alle bestellingen telefonisch of per mail aan je bevestigen. Deze week zijn wij tot en met zondag tussen 12.00 en 17.00 telefonisch bereikbaar. Volgende week zijn we vanaf woensdag tussen 12.00 en 17.00 bereikbaar.