fbpx

Lazy Sunday: whisky – spijs proeverij op 13 en 27 november

Heb je altijd al meer willen weten over whisky? Of wil je leren genieten van de smaak en geur van deze heerlijke drank? Of drink je wel eens een glas whisky en wil je nieuwe soorten leren kennen? Kom dan naar onze whiskyproeverij in Emmen.

Op zondag 13 en 27 november organiseren we deze whiskyproeverij in samenwerking met Niek Wind van Winds Whisky Wereld. Op deze middag neemt Niek je mee in zijn fascinatie voor whisky. Je leert wat deze drank is, hoe het wordt gemaakt en waarom deze drank blijft boeien. Dit doen we aan de hand van 6 soorten whisky die je proeft. Per whisky serveren we een bijpassend amusegerecht. Dit geeft een extra smaaksensatie aan de proeverij en je leert natuurlijk over de smaakcombinaties.

  • Whiskyproeverij van 6 soorten
  • 6 bijpassende amusegerechtjes
  • Begeleiding en uitleg bij de proeverij
  • tafelwater

Kortom een boeiende middag die je niet mag missen! We starten de proeverij om 15:00 en zijn uiterlijk om 17:30 uur klaar. En natuurlijk is het mogelijk om aansluitend een hapje te blijven eten. Er valt genoeg te kiezen uit onze kaart.

Wat:                     whiskyproeverij met amusegerechtjes

Wanneer:            13 en 27 november van 15:00 tot 17:30 uur

Waar:                  De Drommedaar in Emmen

Kosten:                € 49,50 p.p.

De proeverij reserveer je makkelijk via deze link. Natuurlijk kan je ons ook een mailtje sturen op reserveringen@drommedaar.nl of bel ons op 0591-572888.