fbpx

Koningsplein De Drommedaar 2022

Bemachtig een speciale plek op een toplocatie en draag bij aan het goede doel Stichting De Leeuw Kyiv, A Dutch Farmer in Ukraine. Op Koningsdag kun je tussen 10.00 en 16.00 uur een kleedje neerleggen op het terras voor De Drommedaar.

Aanmelden voor deze geweldige plek kan vanaf nu!

Doe je mee? Je mag van alles verkopen en doen op het terras: speelgoed, kleding, een activiteit, optreden… (m.u.v. etenswaren)! Wij reserveren een plek voor je op dit plein. Een plek kost: “een hele appeltaart en een bus slagroom”. De appeltaart wordt door ons op het terras verkocht voor het goede doel Stichting De Leeuw Kyiv zij doen de aankoop en het vervoer van goederen naar en in Oekraïne. En…aan het einde van de middag bepaal je zelf wat je afdraagt van je opbrengst voor dit goede doel.

Voor diegene die niet willen verkopen, maar liever komen kijken/kopen hebben we op het terras muziek en gezelligheid. Ook hiervan gaat een deel van de opbrengst naar het genoemde doel. Voor de kinderen die een plek hebben op het plein is er de hele dag ranja en terwijl zij verkopen kunnen de ouders natuurlijk genieten op het terras.

Wees er snel bij, vol is vol, meld je aan bij: wouter@drommedaar.nl

Het gaat alleen door bij (redelijk) mooi weer!