fbpx

Kerst 2019

Kerst 2019 beloofd weer bijzonder te worden!

Buiten is het guur maar binnen vindt u sfeer en warmte. Kom tijdens de kerst culinair genieten in onze prachtige villa middenin het centrum van Emmen. Ons restaurant is deze dagen extra romantisch aangekleed met kerstversieringen en sfeerverlichting.

Op 1e en 2e Kerstdag verzorgen wij een gastronomisch 6-gangen kerstdiner. Voorafgaand aan het diner geniet u van een sprankelend aperitief en heerlijke amuses. Geniet u liever van een lunch? Dat kan, op eerste Kerstdag verzorgen wij ook een 4-gangen lunch.

Met trots presenteren wij ons menu:

Zeebaars – avocado – tomaat

*

Kreeft – tom kha kai – wortel

*

Heilbot filet – aardpeer – truffel

*

Fazant – witlof – eendenlever

*

Hert – schorseneren – zoethout

*

Speculaas – citrus – chocola

 

Prijs kerstmenu € 85,- p.p. inclusief bruisend aperitief, diverse amuses en brood met boter en olijfolie.

All-in arrangement: € 125,- p.p. inclusief kerstdiner met bruisend aperitief, diverse amuses en brood met boter en olijfolie, bijpassend wijnarrangement, tafelwater en afsluiting met koffie en diverse friandises.

Prijs kerstlunch € 65,- p.p. inclusief bruisend aperitief, diverse amuses en brood met boter en olijfolie.

All-in arrangement: € 95,- p.p. inclusief kerstlunch met bruisend aperitief, diverse amuses en brood met boter en olijfolie, bijpassend wijnarrangement, tafelwater en afsluiting met koffie en diverse friandises.

Reserveer alvast uw tafel, dat kan per telefoon 0591-572888 of via deze pagina, graag vermelden of u komt lunchen of dineren.
Arrivé kerstdiner tussen 18:00 en 18;30
Arrivé lunch tussen 12:00 en 12:30