fbpx

29 juli: 3 gangen concert Sean Webster

Muzikaal Driegangen Diner

We kijken alvast vooruit! Kom deze zomer genieten van een driegangen diner én geniet van live muziek! Op elke donderdagavond heb je de mogelijkheid om met een klein gezelschap een bijzonder en intiem concert bij te wonen in onze nieuwe binnentuin.

Per avond zijn maximaal 30 plekken reserveerbaar zodat we het concert naar binnen kunnen verplaatsen indien de weergoden ons minder gunstig gezind zijn. Bij goed weer nemen we natuurlijk meer reserveringen aan.

Hoe werkt het

De combiticketprijs bedraagt € 57,50 p.p. Per ticket vragen wij een aanbetaling van € 22,50.

Hiervan gaat € 22,50 rechtstreeks naar de artiest en € 35,- is voor het diner en ontvangst met een glaasje bubbels. Reserveren is verplicht!

Er wordt drie keer een kwartier opgetreden tijdens het diner. Het menu is een verrassing en met dieetwensen houden we uiteraard rekening.

Om 18:00 start de inloop met een glas bubbels of een drankje naar keuze. Het eerste optreden begint om 18:30. Vervolgens serveren wij het voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Tussendoor zal live muziek te horen zijn. Het dessert wordt rond 20:45 geserveerd, waarna nog rustig kan worden nagetafeld.

Tickets bestel je hier.