fbpx

12 juli: Lazy Sunday, thema Chili

Goed nieuws, we starten weer met onze thema proeverijen! Ofwel de Lazy Sunday. Op 12 juli starten we met het thema Chili. Op deze zondagmiddag nemen we je mee op een tour langs de diverse wijnstreken van Chili, een land met een lengte van meer van 4000 kilometer terwijl het gemiddeld niet breder is dan 150 kilometer.

Het is een land met een enorm rijke historie, verbluffend natuurschoon en uiteraard veel wijn. We willen op deze proeverij ook jullie ervan overtuigen dat dit prachtige wijnland zo veel meer heeft te bieden dan het ‘altijd prima’ slobbertje van de supermarkt.

Van de noordelijke wijnstreken zoals Valle de Casablanca met stuivende knisperende Sauvignon en aardse Pinot Noir tot de Valle de Maule met zijn robuuste Syrah, houtgerijpte Chardonnay en elegante Cabernet de geplant staan tegen de voet van het imposante Andesgebergte. Chili is qua ligging, klimaat en bodem simpelweg één van de meest geschikte landen ter wereld voor kwaliteitswijnbouw.

Dit alles gaat uiteraard gepaard met fijne culinaire amusehapjes die de kwaliteit van de wijnen nog beter tot zijn recht doen komen. Na de proeverij is er uiteraard de mogelijkheid nog even na te borrelen of iets uit onze menukaart te kiezen.

Kortom:

Wanneer?      Zondag 12 juli
Hoelaat?         Aanvang 15:00, tot ongeveer 17:30
Wat?               Chileens aperitief, 8 bijzondere wijnen, 4 culinaire gerechtjes, brood, tafelwater en uitleg over de wijnen door onze Sommelier Robert
Kosten?          € 45,00 per persoon

Kom je ook? Reserveer een plekje via 0591-572888 of reserveringen@drommedaar.nl