fbpx

1 november: Lazy Sunday met als thema: bier!

Een andere Lazy Sunday dan anders. Want we gaan bier proeven! Bier is net zoals wijn een alcoholische drank die al duizenden jaren bestaat. De bakermat van bier ligt in het oude Egypte. Verkruimeld brood werd geweekt in water in grote aardewerken potten. Door het gistingsproces ontstond bier. Vaak kreeg het bier een smaakje door de toevoeging van dadels of honing.

Tegenwoordig is het brouwproces uiterst geavanceerd. En na de trend van steeds groter wordende en fuserende brouwerijen is er de laatste jaren steeds mee aandacht voor speciaalbieren de veelal worden gebrouwen door kleinere brouwerijen. Tijdens deze Lazy Sunday geeft biersommelier Jurjen Boonstra uitleg over de moderne brouwtechnieken en verschillende bierstijlen.

Dit alles gaat uiteraard gepaard met fijne culinaire amusehapjes die de kwaliteit van de bieren nog beter tot zijn recht doen komen. Na de proeverij is er uiteraard de mogelijkheid nog even na te borrelen of iets uit onze menukaart te kiezen.

Wanneer?      Zondag 1 november
Hoelaat?         Aanvang 15:00, tot ongeveer 17:30
Wat?               Een lekker glas pils van Chateau Neubourg, 8 bijzondere bieren, 4 culinaire gerechtjes, brood, tafelwater en uitleg over de bieren door biersommelier Jurjen Boonstra
Kosten?          € 45,00 per persoon

Reserveren? Stuur een mail naar reserveringen@drommedaar.nl of bel ons op 0591-572888