fbpx

Muzikaal Driegangen Diner

We kijken alvast vooruit! Kom deze zomer genieten van een driegangen diner én geniet van live muziek! Op elke donderdagavond heb je de mogelijkheid om met een klein gezelschap een bijzonder en intiem concert bij te wonen in onze nieuwe binnentuin. Per avond zijn maximaal 30 plekken reserveerbaar zodat we het concert naar binnen kunnen verplaatsen indien de weergoden ons minder gunstig gezind zijn. Bij goed weer nemen we natuurlijk meer reserveringen aan.

Hoe werkt het

De combiticketprijs bedraagt € 57,50 p.p., we vragen een aanbetaling van € 22,50.

De ontvangst is met een glaasje bubbels. Reserveren is verplicht! Er wordt drie keer een kwartier opgetreden tijdens het diner. Het menu is een verrassing en met dieetwensen houden we uiteraard rekening.

Om 17:30 start de inloop met een glas bubbels of een drankje naar keuze. Het eerste optreden begint om 18:15. Vervolgens serveren wij het voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Tussendoor zal live muziek te horen zijn. Het dessert wordt rond 20:45 geserveerd, waarna nog rustig kan worden nagetafeld.

Programmering

De programmering van het muzikale driegangen diner wordt verzorgt in samenwerking met het Rensen Theater in Emmen. We zijn nog druk bezig met de definitieve bevestigingen maar onderstaande namen kunnen we alvast met trots presenteren! Klik op de artiestnaam voor meer informatie en om te reserveren.

Donderdag 10 juni – Carina Vinke

Donderdag 17 juni – Anymar Torres

Donderdag 24 juni – Alexander Broussard

Donderdag 1 juli – Erwin Nyhoff

Donderdag 8 juli – Ragmob

Donderdag 15 juli – Lodwijk van Gorp & Band

Donderdag 22 juli – nog niet bekend

Donderdag 29 juli – Sean Webster

Donderdag 5 augustus – Ode aan Barbara Streisand

Donderdag 12 augustus – nog niet bekend

Donderdag 19 augustus – nog niet bekend

Donderdag 26 augustus – nog niet bekend