Wijnshop
Ons aanbod
Restaurant
Actueel
Wijnshop
Parkeren
Algemeen
Home
De Drommedaar thuis
Nieuws & Activiteiten
Menukaart
Vergaderen & Zaalhuur
Private Dining
Over ons
Contact
Social
Facebook
Instagram
à la carte: klassiekers
à la carte: klassiekers
Drommedaar gastronomisch menu
Borrelkaart
à la carte: klassiekers
koude voorgerechten
Zeeuwse oesters 3 stuks
het beste uit Zeeland geserveerd met rode wijn azijn, sjalot en citroen
12.
00
Zeeuwse oesters 6 stuks
het beste uit Zeeland geserveerd met rode wijn azijn, sjalot en citroen
21.
00
steak tartare 100 gr.
een kleine steak tartare modern aangemaakt met crème van eidooier & krokante aardappel (extra aangemaakt met een verse oester + € 3,50)
16.
50
steak légume
start vegetarisch met een steak tartare van rode biet
14.
50
terrine de foie gras
proef het ambacht, omwikkeld met kalfspastrami en geserveerd met gekonfijte pruim
21.
00
warme voor- en tussengerechten
bisque
de klassieke kreeftensoep gevuld met Argentijnse gamba en dagverse vis
13.
50
gebakken coquille ( 3 st. )
met de hand gedoken coquilles uit Noorwegen (met verse truffel + € 5,50)
19.
50
halve Canadese kreeft
geserveerd met chimichurri en beurre blanc (dagvers en beperkt voorradig, vooraf reserveren is daarom gewenst)
24.
50
hoofdgerechten
teak tartare 200 gr.
een grote steak tartare modern aangemaakt met crème van eidooier & krokante aardappel (extra aangemaakt met een 2 verse oesters + € 7,-)
23.
00
bisque
de klassieke kreeftensoep gevuld met Argentijnse gamba en dagverse vis
23.
50
ribeye van de dubbeldoelkoe 200 gr.
(h)eerlijke Hollandse ribeye met keuze uit bearnaisesaus of jus van de dag (lekker met gebakken eendenlever + €6,50)
26.
50
catch of the day
dagverse vis van de afslag, het is elke keer een verrassing wat de chef maakt!
25.
50
tournedos 200 gr.
het zachtste stuk vlees van de haas met jus van de dag
32.
50
tournedos Rossini 200 gr.
de koning der klassiekers: met gebakken eendenlever, geschaafde truffel en jus van Madeira
39.
50
gebakken coquille ( 5 st. )
met de hand gedoken coquilles uit Noorwegen (lekker met verse truffel + € 5,50)
29.
50
hele Canadese kreeft
geserveerd met chimichurri en beurre blanc (dagvers en beperkt voorradig, vooraf reserveren is daarom gewenst)
47.
50
fregola
Sardijnse pasta met paprika, hazelnoot en dragon
17.
50