fbpx

Kerstdiner in Emmen

Kerst 2021 viert u bij restaurant De Drommedaar in Emmen! De witte brigade heeft een mooi menu samengesteld, Robert heeft een heerlijk wijn arrangement samengesteld en het restaurant is prachtig versierd en helemaal in kerstsfeer. Dé perfecte plek voor een gezellig kerstdiner.

Kerstdiner bij De Drommedaar in Emmen

Gastronomisch genieten deze feestdagen: dat doet u bij de Drommedaar. Laat u verwennen met ons speciale kerstmenu en geniet van een 5-gangen lunch spektakel. Ons team voorziet in alle voorbereidingen zodat u enkel aan tafel hoeft te zitten en te genieten. Onze chefs hebben een heerlijk kerstmenu voor u samengesteld. Sommelier Robert serveert u de beste bijpassende wijnen. Boek een 6e gang en geniet van een luxe kaasplank. In verband met de covid-19 maatregelen serveren we de lunch tussen 13.00 en 17.00. Toch liever thuis uit eten? Bestel hier uw kerstmenu voor thuis!

Reserveer op tijd! Slechts beperkte beschikbaarheid:

 

1e Kerstdag – vol

2e kerstdag – Slechts enkele plaatsen beschikbaar

 

De aanvang van het kerstdiner is op alle dagen tussen 13.00 en 13:30. We zijn natuurlijk afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen. Deze volgen we nauwgezet en bij wijzigingen informeren we u direct.

Reserveren van uw 5-gangen kerstdiner kan online, maar ook telefonisch via 0591-572888. We zijn op vrijdag tot en met zondag bereikbaar vanaf 12.00 uur. Vlak voor kerst nemen we telefonisch contact met u op om alle (dieet)wensen van uw gezelschap af te stemmen.

 

 

Uw kerstdiner in Emmen; een waar spektakel: 

Het 5-gangen kerstmenu bij De Drommedaar bestaat uit:

 

 diverse amuses

*

paling – groene kruiden – aardappel yoghurt crème – rode biet

*

kreeft en coquille – rode peperolie –knolselderij – yuzu gel – tuille van walnoot

*

runderstaartstuk – ganzenlever – pata negra – zoetzuur van pruim – krokante kweepeer

*

hertenrug –bitterbal van rendang – aardappelmousseline – portobello – truffel jus

*

omelet Sibérienne

 

extra gang:

selectie van (inter)nationale kazen – chutney van pruim en specerijen – kletzenbrood

 

5 – gangen kerstmenu € 69,50

Kaas i.p.v. zoet dessert € 7,50

Kaas als extra gang € 12,50

 

Heeft u speciale wensen? Neem contact op en we kijken of we een arrangement op maat kunnen maken. Ook buiten de kerstdagen kunt u van bijzondere gerechten bij de Drommedaar genieten. Laat u verassen met ons gastronomische verassingsmenu, ga voor geweldige klassiekers, of boek één van onze arrangementen.

Bel ons op 0591-572888 of mail naar reserveringen@drommedaar.nl 

Uiteten op kerstavond en de kerstdagen doet u bij de Drommedaar in Emmen

Een waar culinair spektakel deze kerst, dat beleeft u bij de Drommedaar in Emmen. De beste ingrediënten voor een kerstdiner: eerlijk en heerlijk eten, de beste bijpassende wijnen en de ambiance die u alleen bij de Drommedaar ervaart, beloven een fantastisch 5-gangen kerstdiner. In hartje Emmen en naast het Rensenpark vindt u de Drommedaar. Sinds maart 2021 met eervolle vermelding van de Michelin gids.

 

uit eten kerstdiner in Emmen