fbpx

High Wine in Emmen

Geniet van een high wine in Emmen bij De Drommedaar? Dat kan weer! Op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 12.00 en 17.00 serveren we de high wine. Kom Proeven en ontdek wat De Drommedaar u te bieden heeft aan bijzondere wijnen en culinaire hapjes! De high wine duurt gemiddeld zo’n 1,5 uur en kost €35 p.p. De uiterlijke starttijd is 15.30 uur want om 17.00 starten we met het diner.

high wine in Emmen

De high wine bestaat uit 6 halve glazen wijn met bijpassende culinaire hapjes van amuseformaat. U proeft geweldige wijn-spijscombinaties maar let op, dit arrangement is geen vervanging van een lunch of diner. Wel kan de high wine worden aangevuld met hapjes en gerechten van de kaart voor een complete maaltijd. Of blijf na afloop gezellig dineren in ons restaurant. We hebben diverse verrassingsmenu’s maar ook een à la carte kaart als alleen een hoofdgerecht volstaat. Bekijk ons menu hier.

foto tekst high wine

sommelier Robert Warmolts in actie bij een high wine

 

De high wine in Emmen bij De Drommedaar is het perfecte moment om heerlijk een middag te genieten met vrienden, familie of uw geliefde. Ook voor groepen groter dan 8 personen hebben we diverse high wine mogelijkheden. Neem in dat geval contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of  voor het maken van een reservering.

Klaar voor een middag met verrassende wijnen? Reserveer je high wine hier online.