fbpx

High Wine in Emmen

Geniet van een high wine in Emmen bij De Drommedaar? Dat kan weer! Kom Proeven en ontdek wat De Drommedaar u te bieden heeft aan bijzondere wijnen en culinaire hapjes! De high wine duurt gemiddeld zo’n 1,5 uur en kost €35 p.p. Op woensdag t/m vrijdag serveren we de high wine tussen 16.00 en 21.00 uur en op zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

high wine in Emmen

De high wine bestaat uit 6 halve glazen wijn met bijpassende culinaire hapjes van amuseformaat. U proeft geweldige wijn-spijscombinaties maar let op, dit arrangement is geen vervanging van een lunch of diner. Wel kan de high wine worden aangevuld met hapjes en gerechten van de kaart voor een complete maaltijd. Of blijf na afloop gezellig dineren in ons restaurant. We hebben diverse verrassingsmenu’s maar ook een à la carte kaart als alleen een hoofdgerecht volstaat. Bekijk ons menu hier.

high wine in Emmen bij De Drommedaar

 

De high wine in Emmen bij De Drommedaar is het perfecte moment om heerlijk een middag te genieten met vrienden, familie of uw geliefde. Ook voor groepen groter dan 8 personen hebben we diverse high wine mogelijkheden. Neem in dat geval contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of  voor het maken van een reservering.

Klaar voor een middag met verrassende wijnen? Reserveer je high wine hier online.