fbpx

Catering

Catering in Emmen

Voor zakelijke en privé evenementen in Emmen en omstreken verzorgen wij met alle plezier de catering.
In de korte tijd dat we bestaan hebben we al de nodige ervaring opgebouwd met catering en partijen op locatie. Of het nu gaat om luxe hapjes, een barbecue op uw bedrijfsfeest of een trouwfeest in eigen tuin, De Drommedaar is uw partij.

Enkele aansprekende voorbeelden:

  • Gouden Pijl VIP dorp 2019. In opdracht van de Gouden pijl hebben wij op 4 augustus de catering morgen verzorgen voor het VIP dorp. Ruim 350 gasten hebben genoten van onze luxe hapjes, een diner klaar gemaakt op de barbecue en natuurlijk van onze drankjes. Een sfeerimpressie is te zien op de website van de Gouden Pijl.
  • Wauw andriol kopen Effect opening DSM. In opdracht van onze partner Wauw Effect hebben wij de catering bestaande uit luxe hapjes en drankjes verzorgt bij de lancering van BPU 10, een nieuwe machine van DSM. De uitdaging hier was het verzorgen van uitsluitend non-alcoholische drankjes in de operationele productieruimtes.
  • Uitmarkt Emmen. Voor de opening van het culturele seizoen in Emmen verzorgen wij de catering op locatie in het Rensenpark. Ruim 200 gasten worden ontvangen in het VIP dorp en wij zorgen voor de inwendige mens en de aankleding van de locatie.

Door onze samenwerking met Wauw-Effect, een projectenbureau voor evenementen, kunnen wij zelfs de gehele organisatie van uw event uit handen nemen mocht u dat willen. Meer informatie treft u op de website van Wauw Effect.

Meer weten over catering? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek, we informeren u graag over onze mogelijkheden!