fbpx

Agenda

Activiteiten & Entertainment:

Elke zondag: Sunday Roast. Samen eten is samen delen. Daar is de Sunday Roast voor bedoeld. Zondag is de dag dat je samen bent met je gezin, familie en vrienden. Gezelligheid, lekker borrelen en eten in het centrum van Emmen. We beginnen de Sunday Roast met een proeverij: een plank gevuld met kleine hapjes, brood en diverse dipjes. Gevolgd door een lekker stuk vlees, gevogelte of vis. Geserveerd met groenten, salade en verse friet. En natuurlijk mag een toetje op zondag niet ontbreken! Informatie over Sunday Roast

  • Woensdag 29 mei Wijn & Spijs avond. De introductie van onze nieuwe menukaart in combinatie met een wijnproeverij. Meer informatie tref je hier.
  • Vrijdag 21 juni Emmer Haringparty. Vrijdag 21 juni is het alweer zover! JCI Emmen ’t Suydenvelt organiseert dan voor de 9e keer de enige echte Emmer Haringparty! Voor deze editie is Restaurant de Drommedaar in het centrum van Emmen de locatie! Natuurlijk wordt traditiegetrouw het eerste vaatje haring van Emmen geveild. De drommedaar zorgt ervoor dat er genoeg lekkere hapjes en dranken zijn. Kaarten voor de Emmer Haringparty kosten € 50,- per stuk en zijn verkrijgbaar via www.emmerharingparty.nl. De opbrengst komt volledig ten goede van Stichting Het Omgangshuis Drenthe.
  • Woensdag 26 juni Wijn & Spijs avond. De introductie van onze nieuwe menukaart in combinatie met een wijnproeverij. Meer informatie tref je hier.